Zoeken
  • Fief

Een hoop gedonder

Bijgewerkt: 15 mei 2020

‘Ik heb zo’n leuke wijn ontdekt, zal ik die zelf gaan verkopen?’ Nee, nee, nee, doe het niet! Ook ik heb ooit de fout gemaakt om een pallet wijn te importeren.

Natuurlijk smaakt die wijn heerlijk op vakantie. Je zit in de zon, je man of vrouw is lekker bruin, niet gestrest en de kinderen vermaken zichzelf in het zwembad bij de buren. 'En o wat een goede fles wijn kochten we vanmiddag bij dat leuke wijndomein! Bizar dat deze wijn niet in Nederland wordt verkocht. Daar moeten we iets aan doen!'

Vele duizenden Nederlanders gingen u voor. Na eerst een hoop gedoe over hoe je een pallet met wijn in Nederland krijgt en ‘waar laat je dat ding?’, zijn al je vrienden reuze enthousiast. Ja, natuurlijk kopen we twee doosjes wijn bij je!

Maar laat ik u ontnuchteren; dat doen ze echt maar één, misschien twee keer. Dan zien ze die mooie 2=1 aanbieding bij Gall & Gall, en zijn ze u helaas weer snel vergeten. Zonder kwade bedoelingen. Vat het niet persoonlijk op. Je had echt een hele lekkere wijn ontdekt! Maar er is zo ongelofelijk veel wijn te koop in Nederland, bij zo ongelofelijk veel bedrijven. Die extra flessen die u wilt importeren, daar zit helaas, echt niemand op te wachten.

Begin er niet aan. Voordat u het weet liggen er 350 flessen onverkoopbare wijn in de schuur.176 keer bekeken
  • Facebook
  • Instagram

Fief

Birthe: 06 224 839 49

Willemien: 06 543 311 86

 O ja, op al onze teksten en afbeeldingen berust Copyright

Contact

Heb je een vraag?